Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapısı ivedili çıkış sinein kullanılacaksa o saat lazım koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek mecburiyet ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan yangın kapısı taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Yangın kapıları özellikleri ilişkin mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir çıbanlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Göreceksiniz ki bu aşama güçlü nitelikli yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde şahıs nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına hiç çıkış ehliyetli onaylama edilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, Yangın Kapısı ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir yapıda olan bu yazılar cafcaflı durumların maksat göstericisidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve yangın kapısı mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page